Wij helpen u graag met het kopen, verkopen of verhuren van een woning.

Help Graphic

Hoe kunnen wij u helpen?

Huis kopen in Spanje

Hoe kan ik een huis in Spanje kopen?

Bent u op zoek naar een woning onder de Spaanse zon om alles uit het leven te halen of wellicht om lekker te genieten van uw welverdiende pensioen? Of wellicht heeft u al een huis in Spanje en bent u opzoek naar iets groters, kleiner of een complete wisseling van omgeving! Allemaal redenen genoeg om contact op te nemen met Club Villamar Real Estate! De vastgoedaanbieder van de Spaanse Costa Brava en Costa Maresme!  Wij zijn al jarenlang actief op de Spaanse huizenmarkt en kennen Spanje als geen ander!

Ziet u uw droomhuis niet meteen op onze website staan? Niet getreurd! Dat betekent namelijk niet dat uw droomhuis er niet is! Binnen ons brede netwerk is er voor iedere smaak én budget wel een geschikte woning te vinden, én wij helpen u graag deze te vinden.

Bel ons: +34 972 377960

Zoals u ongetwijfeld heeft kunnen lezen op het internet is het kopen van een woning in Spanje niet altijd zonder haken en ogen. Buiten het feit dat u kunt aanlopen tegen een taalbarrière, zijn er ook nog veel juridische en bureaucratische aspecten waar u tegen aan kunt lopen. Zonder gedegen kennis en ervaring kan het kopen van een woning in Spanje al snel uitlopen tot een fiasco! Bij Club Villamar Real Estate vinden wij het belangrijk om ervoor te zorgen het kopen van uw droomhuis in Spanje een geweldige ervaring is! Wij begeleiden u dan ook van A tot Z in het volledige aankoopproces!

Voor meer informatie over wat er allemaal komt kijken bij aankoop van een woning in Spanje kunt u ook een kijkje nemen in onze uitgebreide koopprocedure. Hier vindt u een uitgebreide toelichten op de zaken die allemaal komen kijken bij de aankoop van een woning.

Huis in Spanje verkopen

Hoe kan ik mijn huis in Spanje verkopen?

Een huis in Spanje kunt u in vijf stappen verkopen. Welke stappen dit allemaal zijn om uw huis te verkopen hebben wij voor u uitgewerkt in ons artikel.

Voor meer informatie over wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van een woning in Spanje kunt u ook een kijkje nemen in onze uitgebreide verkoopprocedure. Hier worden de bovenstaande stappen die u moet nemen voor de verkoop van uw woning nader toegelicht.

Huis in Spanje verhuren

Kan ik mijn huis in Spanje verhuren?

Jazeker kan dat! Via Club Villamar Real Estate verhuurt u eenvoudig uw (vakantie)huis in Spanje. Wij zijn al jarenlang actief op de Spaanse huizenmarkt, zowel in de verkoop- als verhuursector! Wij kennen alle ins en outs van Spanje, hebben een zeer breed netwerk en beschikken bovendien over een platvorm waar uw woning op professionele wijze kan worden gepresenteerd. Onze missie is om uw woning op alle beschikbare dagen te verhuren zodat u het hoogste inkomen ontvangt! De afgelopen 15 jaar hebben wij tienduizenden eigenaren en honderdduizenden gasten wereldwijd erg blij gemaakt.

Laat u uw woning verhuren door Club Villamar Real Estate dan kunt u bij ons kiezen uit 2 opties: de ‘alleen verhuur optie’ of de ´Volledige Service Optie´. Gaat u voor de ‘alleen verhuur optie’, dan regelen wij dat uw woning op prachtige wijze wordt gepresenteerd op onze site middels professionele foto’s, een walkthrough-video en huisomschrijving, maar ook het boekingsproces en de betaling.  Gaat u voor de ´Volledige Service Optie´ dan gaan wij nog een stapje verder. In dit geval regelen wij namelijk alles voor u van A-Z: de presentatie en boeking, maar ook het ontvangst, schoonmaak, alle aanvullende services en de (eind)controle. U hoeft niets anders te doen dan nadenken hoe u het geld van de boekingen gaat besteden!

Wilt u meer weten over ons platform en hoe wij u op professionele wijze kunnen helpen met het verhuren van uw huis in Spanje? Neem dan een kijkje op onze verhuurwebsite of neem contact met ons via telefoonnummer+34 972 377960 , of stuur een email naar: realestate@clubvillamar.com

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief