Wij staan voor u klaar

Ontdek onze werkwijze

Een huis in Spanje kopen, verkopen of verhuren dat doet u niet zo maar even. Dat snappen wij bij Club Villamar Real Estate maar al te goed. Daarom helpen wij u, van de benodigde papieren die u nodig heeft tot het inzicht in de kosten die u (wellicht) gaat maken. Wij zijn hét makelaarskantoor voor vakantiewoningen in Spanje. Ons team is gespecialiseerd in de Spaanse markt, is meertalig en klantvriendelijk. Wij helpen u met alles rondom het (ver)kopen en/of verhuren van uw villa in Spanje. Vanuit ons centraal gelegen makelaarskantoor in Lloret de Mar, bieden wij onze klanten een grote variëteit van vastgoed. Daarnaast zijn wij – als Club Villamar – al jaren een van de grootste verhuurders van vakantiewoningen in Spanje. Uw woning verhuren wij dan ook graag voor u.

Investeren in ontroerend goed is een slimme zet en kan veel voor u opleveren. Maar u moet er wel voor zorgen dat alles volgens de geldende regels van Spanje verloopt. Onze werkwijze is eenvoudig. Neem contact met ons op als u een (eerste) huis wilt kopen, u uw huis wilt verkopen of u uw huis wilt verhuren en u krijgt direct een vast contactpersoon. Dat communiceert wel zo makkelijk en schakelt voor u een stuk gemakkelijker. Daarna regelen wij alles voor u. Van bezichtigingen van uw nieuwe woning tot de bezichtigingen van uw huidige huis als u deze wilt verkopen. Ook zorgen wij ervoor dat u op de hoogte bent van de regels binnen Spanje en u alle papieren snel en duidelijk op orde hebt.

Of u nu op zoek bent naar uw (eerste) villa in Spanje, uw huidige huis wilt verkopen of deze wilt verhuren. Wij zijn het makelaarskantoor voor u en staan klaar om u te helpen!

Club Villamar Real Estate is dé vastgoedspecialist van de Costa Brava en Costa Maresme! Bent u dus op zoek naar een (vakantie)woning, een goede investering of wilt u juist uw woning aan de Costa Brava of Costa Maresme verkopen, dan bent u zonder twijfel bij ons aan het juiste adres!

Bij Club Villamar Real Estate helpen wij u, met onze uitgebreide kennis van de omgeving, de woningmarkt en de koop- en verkoopprocedures niet alleen om de juiste beslissing te nemen, maar ook om de valkuilen te vermijden die het kopen en verkopen van een woning in Spanje kent.

Wilt u uw woning juist verkopen? Schroom ook dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een ‘vrijblijvende’ waardebepaling van uw woning. Bij ons zijn zowel u als uw woning in goede handen!

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Beveiligde betaling
  • Geweldige beoordelingen op Trustpilot
  • Gegarandeerd de beste prijs

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor de nieuwsbrief