Header Home

Over ons

Maak kennis met onze werkwijze

Over ons

Welkom bij Club Villamar Real Estate, hét makelaarskantoor voor vakantiewoningen in Spanje.

We zijn een gemotiveerd, meertalig en klantvriendelijk makelaarskantoor, gespecialiseerd in vastgoed aan de Spaanse Costa Brava en Costa Maresme. Vanuit ons centraal gelegen makelaarskantoor in Lloret de Mar, bieden wij onze klanten een grote variëteit van vastgoed. Doordat wij beschikken over een breed netwerk en dus ook een riant woningaanbod is ons woningaanbod bovendien geschikt voor elk budget. Zo beschikken wij over een uitstekende vastgoeddatabase, met een portfolio bestaande uit (exclusieve) percelen, appartementen, penthouses, huizen, landgoederen en luxe villa’s. Allemaal op toonaangevende locaties aan de Costa Brava en Costa Maresme.

Dus of u nu op zoek bent naar een herenhuis of penthouse in Barcelona, een luxe villa in de adembenemende natuur van de Costa Brava of een klein vakantieappartement in Lloret de Mar, wij hebben gegarandeerd een woning die bij u past!

Onze missie

Onze missie is eenvoudig! Wij, van Club Villamar Real Estate, willen namelijk simpelweg voldoen aan alle vastgoedbehoeften van onze klanten, voor zowel de kopende als verkopende partij. Dit doen wij door ons te blijven ontwikkelen, het maximale te halen uit uw woning en te streven naar perfectie – en ons blijvend te realiseren dat alles wat belangrijk is voor u, ook belangrijk is voor ons. We willen niet alleen dat u uw Spaanse woning vol van vertrouwen koopt of verkoopt, maar dat u ook na jaren nog met een tevreden gevoel terug kijkt op het gehele verkoopproces. Daarom bieden wij u alle hulp, advies en support die u vanaf het begin af aan nodig heeft.

Bent u op zoek bent naar uw droomhuis aan de Costa Brava of Costa Maresme of wilt u deze juist verkopen voor de beste prijs, neem dan geen genoegen met minder. Neem contact op met Club Villamar Real Estate! Wij zullen namelijk alles doen wat in onze macht ligt om uw dromen waar te maken.

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Beveiligde betaling
  • Geweldige beoordelingen op Trustpilot
  • Gegarandeerd de beste prijs

Onze Expertise

Doordat wij al jaren actief zijn op Spaanse vastgoedmarkt weten wij van de hoed en de rand. U zal al snel merken wanneer u uw woning in Spanje wilt verkopen of juist een woning wilt aankopen dat u tegen allerlei vraagstukken aanloopt. Mag ik zomaar een huis kopen in Spanje of emigreren? Zijn er omgevingsomstandigheden waar ik rekening mee moet houden? Hoe zit het met belastingen? Kan ik een hypotheek krijgen? Hoeveel kosten nutsvoorzieningen, en zijn dus überhaupt ter plaatse al aanwezig? Wie is waarvoor aansprakelijkheid? Wanneer is de koop bindend? En hoe zit het met de notaris, de overdracht en natuurlijk de kosten?

Dit is slechts een greep uit de vele vragen die wij krijgen van onze klanten! Vragen die wij niet alleen graag voor u beantwoorden, maar waar wij u ook met onze expertise in begeleiden als u een woning gaat kopen of verkopen in Spanje!

Bel ons: +34 972 377960

Blog Content

Onze Verhuuroptie

Een ander groot voordeel, waar u van mee kunt genieten, wanneer u kiest voor Club Villamar Real Estate, is dat wij niet alleen al jaren thuis zijn in vastgoedmarkt, maar ook al jaren een gevestigde partij zijn in de vakantiewoningsector!

Met een aanbod van meer dan 2000 vakantiewoningen in Spanje,  kunnen wij u dus niet alleen begeleiden in de aan- en verkoop van een woning in Spanje, maar u ook op professionele wijze begeleiden en compleet ontzorgen bij het verhuren van uw woning. Dit kan in de overgang zijn tot uw woning definitief is verkocht, maar ook omdat u uw nieuw aangekochte woning graag wilt gebruiken als lucratieve investering in de periode dat u er niet bent! En het mooie is dat u hier zelf totaal geen werk aan hoeft te hebben! Wij regelen alles voor u!

Onze Klanten

Bent u eigenaar van een perceel of een woning in Spanje en wilt u uw bezit verkopen? Of zit u er nog over na te denken om te gaan verkopen, maar weet u niet goed wat u ervoor kunt krijgen? Of bent u  juist op zoek naar een stuk grond, een bestaande- of nieuwwoning? In al deze gevallen bent u bij Club Villamar Real Estate op het juiste adres! Wij zijn namelijk ook op zoek naar u!

Graag maken wij dan ook vrijblijvend met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en u een duidelijke kijk te geven op wat wij voor u kunnen betekenen! Uiteraard kunnen wij hierbij ook vrijblijvend een waardebepaling doen van uw huis in Spanje!

Bel ons: +34 972 377960

Hoe kunnen we u helpen?

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief