Uw woning in Spanje verkopen

U bent voornemens uw huis in Spanje te gaan verkopen, maar ziet door de bomen het bos niet meer! Want waar moet u beginnen, en nog belangrijker waar moet u allemaal rekening mee houden? De antwoorden op deze vragen kunnen echter heel simpel zijn, wanneer u uw woning te koop aanbiedt bij Club Villamar Real Estate! Wij helpen u namelijk bij het gehele verkoopproces van uw woning. Zo zorgen wij er niet alleen voor dat u woning onder de aandacht gebracht wordt bij een groot aantal potentiële kopers, maar begeleiden wij u ook van A-Z in alles wat daarbij komt kijken! En in Spanje is dat nogal wat.

Overweegt u dus om uw woning in Spanje te verkopen, of bent u op zoek naar een vrijblijvende waardebepaling van uw woning, neem dan gerust contact met ons op! Wij begrijpen dat de verkoop van een woning voor veel mensen een belangrijke stap is in hun leven, en wij willen dan ook dat u terugdenkt aan deze stap als een plezierige beleving.

Bel ons: +34 972 377960

Van A tot Z geregeld


Wij helpen u met het verkopen van uw vakantiewoning

Icon Buy

Groot bereik


Kom onder de aandacht bij een grote groep potentiële kopers

Icon Rent Out

Snel & goed


Niet alleen snel, maar ook nog eens voor de beste prijs

Icon Sell

Welke documenten heeft u nodig als u uw woning in Spanje wilt verkopen!

Zoals gezegd is het verkopen van een woning in Spanje een complex proces. Bij dit proces is het hebben van een betrouwbare makelaar een belangrijke eerste stap. En dan niet alleen een makelaar die uw huis op zijn platform verkoopt, maar u ook begeleidt in alles wat er verder nog bij komt kijken! Zo moeten er om te beginnen een groot aantal (juridische) documenten overlegt worden alvorens u over kunt gaan tot de overdracht van uw woning.

Naast al het papierwerk, wat ook nog eens per woning of situatie kan verschillen, moet u ook rekening houden met verschillende kosten. Kosten die u misschien niet gewend bent in het land waar u normaal woont! Dit is ook meteen een reden om nogmaals te benadrukken hoe belangrijk het is dat u een professional inschakelt om u door het traject heen te leiden. Zelfs al klinkt het allemaal eenvoudig, vergeet niet dat u dit wel in het Spaans moet regelen!

Help Graphic

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Beveiligde betaling
 • Geweldige beoordelingen op Trustpilot
 • Gegarandeerd de beste prijs

Hoe kunt u uw onroerend goed snel en tegen de beste prijs verkopen

Het vermarkten van uw woning is van cruciaal belang om uw woning niet alleen snel, maar ook nog eens voor de beste prijs te verkopen! Bij Club Villamar Real Estate doen wij er dan ook alles aan om dit te realiseren! Zo zorgen wij voor een prachtige fotopresentatie van uw woning, waarbij wij de positieve kenmerken van uw woning benadrukken, en zorgen wij ook voor een duidelijke, attractieve omschrijving van uw vastgoed! Vervolgens brengen wij uw woning onder de aandacht van ons brede netwerk, plaatsen wij uw woning op onze website en zorgen wij voor nog meer bekendheid middels ons Social Media platform. Uiteraard allemaal in goed overleg met u!

Dankzij onze jarenlange ervaring in de vastgoedsector weten wij dus dat het maken van een goede eerste indruk onuitwisbaar is! Een slechte eerste indruk wordt niet snel vergeten en u staat 1-0 achter om het beste uit uw woning te halen. Voordat wij uw woning dan ook laten bezoeken voor het nemen van foto’s willen wij u alvast wat tips meegegeven hoe u kunt helpen om uw woning zo mooi mogelijk in beeld te brengen, en dan die eerste indruk perfect is! Uiteraard raden wij aan om deze tips ook tijdens de bezichtigingen op te volgen!

Tips om uw woning optimaal te promoten!

 1. Probeer bewolking te vermijden, laat foto’s maken op een zonnige dag
 2. Zorg ervoor dat uw woning er ook aan de buitenkant netjes en opgeruimd uitziet
 3. Zorg dat uw woning ook binnen schoon en opgeruimd is
 4. Verwijder persoonlijke foto’s en spullen
 5. Haal de spulletjes van uw huisdieren tijdelijk weg, maar ook uw huisdieren zelf
 6. Plaats overbodige spullen in een opslag – hoe meer ruimte hoe beter
 7. Benadruk de beste aspecten van de woning – bespreek ze met de makelaar
 8. Zorg voor optimale verlichting, eventueel met behulp van lampen
 9. Zorg dat u bijtijds over alle documenten beschikt zodat de koper deze kan inzien, dit schept vertrouwen
 10. Weer realistisch met de prijs! Uw makelaar kent de markt en zal uw woning echt niet goedkoper willen verkopen!

U bent nu helemaal voorbereidt en op de hoogte van alles wat nodig is om uw woning in Spanje te verkopen! En wij helpen u hier graag bij om alles in goede banen te leiden! Dit doen wij door gebruik te maken van onze jarenlange kennis en kunde van de Spaanse huizenmarkt en ons zeer brede  netwerk. Wilt u dus het maximale halen uit de verkoop van uw woning, zonder hier al te veel inspanning voor te leveren? Neem dan vandaag nog contact met ons op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden omtrent de verkoop van uw woning! Ook kunt u bij ons terecht voor een gratis waardebepaling van uw woning! Ons motto is: “Een goede makelaar kost geen geld, maar levert geld op!”

Bel ons: +34 972 377960

Wilt u naast het verkopen van uw woning ook alles weten over de aankoop van een woning in Spanje? Geen probleem! Neem dan een kijkje bij onze koopprocedure, en ontdek alles wat u moet weten als u een huis wilt kopen in Spanje, of neem een kijkje in onze FAQ!

Aanmelden voor de nieuwsbrief